Een zorgeloze menopauze met Sérélys®

Op 18 oktober is het Internationale Dag van de Menopauze. Deze onontkoombare fase in een vrouwenleven heeft een slechte naam door ongemakken als opvliegers, prikkelbaarheid, nachtelijk zweten en vermoeidheid. Toch hoeft je levenskwaliteit niet te lijden onder de menopauze. Met een betrouwbare partner als Sérélys® aan je zijde neem je deze horde zonder zorgen!

Voornaamste ongemakken

Gemiddeld doet de menopauze op 51-jarige leeftijd haar intrede. Dit natuurlijke proces wordt gekenmerkt door de verminderde productie van vrouwelijke hormonen. Uiteindelijk produceren de eierstokken geen oestrogenen meer en blijven de maandstonden weg. In de aanloop naar de menopauze schommelt het hormoongehalte. Een toename van oestrogeen kan een opgeblazen gevoel en pijnlijke borsten veroorzaken. Een afname van het hormoon kan dan weer leiden tot opvliegers en nachtelijk zweten. Maar liefst 77% van de vrouwen in de overgang heeft last van warmteopwellingen, en niet alleen in de zomer. Ook vermoeidheid en prikkelbaarheid zijn veel voorkomende klachten. Als deze symptomen aanhouden, kunnen ze je privé- en beroepsleven ernstig verstoren. Gelukkig bestaan er veilige en natuurlijke oplossingen voor deze ongemakken.

Een natuurlijke oplossing

Sérélys® is een voedingssupplement samengesteld uit natuurlijke bestanddelen zonder hormonaal werkingsmechanisme. Het bevat geen fyto-oestrogenen en is daardoor een veilige oplossing voor vrouwen die geen hormonale substitutietherapie (HST) mogen of willen nemen. Ook vrouwen die trombose of borstkanker hebben gehad of een verhoogd risico lopen op borstkanker kunnen Sérélys® gebruiken. Het bestaat uit gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels, bevat geen gluten noch lactose en is ook geschikt voor vrouwen die allergisch zijn voor pollen of lijden aan hooikoorts. De eerste effecten van Sérélys® zijn al na vier weken waarneembaar. Na twee maanden wordt een maximaal effect bereikt. Een zorgeloze menopauze wacht op jou!

Vragen over menopauze?

Staat de menopauze voor de deur of wil je meer weten over Sérélys®? Kom dan naar een van onze infosessies of neem contact op met onze gediplomeerde menopauzeconsulente voor persoonlijk advies.